І Ми Там Були... або Наші Дороги
Пропоную залогуватися Smile
І Ми Там Були... або Наші Дороги

Цей форум створено для обговорення наших подорожей та подорожей добрих людей. Форум блогу http://nashidorogy.blogspot.com/. Всі повідомлення форуму захищені законом Про авторське право... http://nashidorogy.ukrainianforum.net/forum-f13/tema-t66.htm
 
ФорумФорум  КалендарКалендар  ДопомогаДопомога  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  
Влаштовуєш спортивні заходи, розкажи про це!
Слідкуйте за нашими новинами у FACEBOOK

Частка | 
 

 17-26.06.2011 Хорватія

Попередня тема Наступна тема Донизу 
АвторПовідомлення
Olya Kozak
Новенький
Новенький


К-ть повідомлень : 5
Дата регистрации : 29.04.2011
Звідки : Львів

СтворюватиТема: 17-26.06.2011 Хорватія   Пт Травень 20 2011, 12:35

17-26.06.2011 Хорватія

Акційна ціна 199 євро!!!

Літній відпочинок в Хорватії

Поринувши в атмосферу Адріатики, Ви відчуєте красу живописного узбережжя і опинитеся на найчистіших піщаних пляжах світу, які по праву нагороджені "Блакитним прапором" - почесним знаком екологічної чистоти. Хорватія – країна славетна своїм сервісом в сфері курортного відпочинку. У цих мальовничих місцях любили відпочивати знаменитості. Сьогодні тут відпочивають, як італійські, німецькі туристи так російські і українські. Узбережжя і море і є головним багатством Хорватії, адже країна витягнулася уздовж його красивого побережжя на цілих 1777 кілометрів! Навряд чи хто-небудь зможе точно визначити колір Адріатичного моря. Іноді воно темно-синє, іноді зеленувато-блакитне, іноді переливається тисячею відтінків. У цій бірюзовій пишності острови налічуються сотнями, а острівці - тисячами. Якщо ж точно перехахувати, то вийде 1185 островів, острівців і скель, з яких тільки 67 населені. Зате мисів і бухт не бехліч.

Пляжний відпочинок в Хорватії: Проїзд автобусом + Проживання на віллах в м. Сельце 8 днів / 7ночей 199 євро.

У вартість входить проїзд автобусом єврокласу, проживання.

У вартість не входить: харчування, збір за візу, вироблення візи.

Документи, необхідні для оформлення візи:
• АКУРАТНИЙ дійсний закордонний паспорт /проїздний документ дитини, термін дії якого не менше 6 місяців на момент закінчення туру, з наявністю вільної сторіночки для візи і місцем для 4 штампів. Дитина, якій виповнилося 5 років, має бути вписана і вклеєна в паспорт батьків або мати власний проїзний документ

2) 2 кольорових фотографії розміром 3,5х4,5 (на вписаних дітей також!), якісні, на світлому фоні, 80% обличчя (без посмішки, без окулярів, відкриті чоло і вуха). Не скановані! Фотографії мають бути не старші 3 місяців!

3) анкета туриста (обов'язкове заповнення саме нашої анкети)

4) копія свідоцтва про народження (для дітей до 18 років)

5) копія 1 і 2 сторінок українського паспорту, а також сторінки, де вказано сімейний стан і місце прописки

6) 2 нотаріально завірених копії (фотокопії) дозволу батьків на виїзд дитяти (до 18 років) за кордон ( !!! навіть якщо батьки їдуть з дітьми, дозвіл обов'язковий від кожного з батьків для Консульства). У нотаріальному дозволі обов'язково потрібно вказувати терміни і країну поїздки. Просимо НЕ передавати оригінала нотаріального дозволу, передавати лише фотокопію. Оригінала дозволу потрібно мати при собі для перетину кордону! У ВИПАДКУ ПЕРЕДАЧІ ОРИГІНАЛУ ДОРОЧЕННЯ, БУДЕМО ВВАЖАТИ, ЩО ЩЕ ОДИН ЕКЗЕМПЛЯР Є У ТУРИСТІВ ДЛЯ ПРЕД'ЯВЛЕННЯ НА КОРДОНІ.

7) ксерокопії шенген віз туриста за останні 5 років

Cool матеріальне забезпечення на поїздку (в 2 екземплярах!!!)
• Для працюючих: оригінал оригінал довідки про доходи за останніх 6 місяців з розбиттям зарплати по місяцях, з вказаною заробітньою платою і посадою, а також: копію першої сторінки трудової книжки + сторінки з відміткою про зарахування на роботу, завірені печаткою підприємства
• Для приватних підприємців: копія свідоцтва про реєстрацію ПП + копія ліцензії/патент ПП + оригінал довідки про доходи за останній звітний період (з податкової інспекції)
• Для пенсіонерів: копія пенсійного свідоцтва + оригінал довідки про розмір пенсії з розбивкою по місяцях
• Для неповнолітніх: оригінал довідки про доходи одного з батьків разом з НОТАРІАЛЬНОЮ заявою про повне фінансування туристичної поїздки
• Для студентів і школярів: оригінал довідки з місця навчання, а також оригінал довідки про доходи одного з найближчих родичів разом з НОТАРІАЛЬНОЮ заявою про повне фінансування туристичної поїздки
У випадку, коли довідка про доходи на суму менше 18000 грн. (сумарно за 6 місяців) потрібно надати один із наступних документів:
– оригінал довідки/виписки про стан банківського рахунку (залишок на рахунку не менше 5000 грн.)
– оригінал довідки про доходи одного із найближчих родичів, разом з НОТАРІАЛЬНОЮ заявою про повне фінансування туристичної поїздки
– копії документов, які підтверджують наявність власності (квартира, машина, земельна ділянка і т.д.)
Вище зазначені документи служать виключно для підтвердження матеріального забезпечення поїздки.

ВАЖЛИВО: нотаріально фінансувати поїздку може лише найближчий родич! Спонсор повинен надати копії 1 і 2 сторінок українського паспорта, а також сторінки, де вказано сімейний стан і місце прописки. Такое обов'язково надати копію документу, який підтверджує родинний зв'язок (свідоцтво про шлюб, свідоцтво про народження).

ВАЖЛИВО: якщо в туриста 2 закордонних паспорта – для відкриття візи потрібно подати обидва!

Довідки і бронювання за телефоном: 098 920 97 35, 093 623 18 77 Оля
На початок Донизу
 
17-26.06.2011 Хорватія
Попередня тема Наступна тема На початок 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
І Ми Там Були... або Наші Дороги  :: Просто туризм :: Цивілізований туризм-
Перейти до: