svarozhych Мандрівник

К-ть повідомлень : 431 Дата регистрации : 20.04.2010 Звідки : Вінниця
 | Тема: Нормативи оцінки фізичної підготовленості населення України Вт Лип 27 2010, 22:23 | |
| Нещодавно ми розмовляли про фізичну підготовку і про нормативи її оцінки. Я обіцяв викласти нормативний документ який це регулює. Власне документ втратив свою чинність нещодавно... Нового поки що не знайшов але, думаю, можна орієнтуватися і на цей: Про державні тести і нормативи оцінки фізичної підготовленості населення УкраїниТепер шукаємо себе у таблиці та дивимося які нормативи і як потрібно здати. |
|
GTat Admin

К-ть повідомлень : 560 Дата регистрации : 15.04.2010 Звідки : Львів (Вінниця)
 | Тема: Re: Нормативи оцінки фізичної підготовленості населення України Вт Лип 27 2010, 22:26 | |
| Це називається "відчуй себе інвалідом..." _________________ Цінуй те, що маєш, досягай більшого |
|
julatik Наш товариш

К-ть повідомлень : 31 Дата регистрации : 13.07.2010 Звідки : Вінниця
 | Тема: Re: Нормативи оцінки фізичної підготовленості населення України Вт Лип 27 2010, 22:41 | |
| Якась дуже загальна категорія "Особи старшого віку" виходить. Але порадували нормативи для "підтягування", завжди думала, що це я "дохлятік", а виявляється якщо трохи постаратись, то можна і на максимум здати. Дякую за лінку, навіть зайнятись фізичними вправами захотілось |
|
svarozhych Мандрівник

| Тема: Re: Нормативи оцінки фізичної підготовленості населення України Вт Лип 27 2010, 22:53 | |
| Я орієнтуюсь на категорію студентів.  До речі, можна якось зібратися веселою компанією і піти здавати нормативи.  Наприклад на вихідних на стадіон політеху. Згадати молодість. |
|
taolvi Наш друг

К-ть повідомлень : 89 Дата регистрации : 17.04.2010 Звідки : Вінниця
 | Тема: Re: Нормативи оцінки фізичної підготовленості населення України Чт Лип 29 2010, 12:27 | |
| А я не змогла побачити нормативи, отримала сумне повідомлення
Доступ тимчасово обмежено!
У зв'язку з великим навантаженням на сервер пошукової системи "Законодавство України" (або з інших технічних причин) доступ тимчасово обмежено. Зачекайте деякий час або скористайтесь дзеркалом - iншим вiльним сервером... Адмiнiстратор.
|
|
Сварус Наш товариш

К-ть повідомлень : 16 Дата регистрации : 24.02.2011 Звідки : Вінниця
 | Тема: Re: Нормативи оцінки фізичної підготовленості населення України Чт Лют 24 2011, 13:10 | |
| Що таке - Цитата :
- Піднімання всід за 1 хв.
? |
|
svarozhych Мандрівник

| Тема: Re: Нормативи оцінки фізичної підготовленості населення України Чт Лют 24 2011, 13:20 | |
| - Сварус пише:
- Що таке
- Цитата :
- Піднімання всід за 1 хв.
?
- Цитата :
- 13. Піднімання всід за 1 хвилину
Обладнання. Секундомір, гімнастична мата.
Опис проведення тестування. Учасник тестування лягає спиною на рівну поверхню, ноги зігнуті в колінах під прямим кутом, відстань між ступнями 30 сантиметрів, пальці рук з'єднані за головою. Партнер тримає його ступні так, щоб п'яти торкались опори. Після команди "Можна" учасник переходить у положення сидячи і торкається ліктями колін, потім знову повертається у вихідне положення, торкаючись спиною і руками мати, після чого знову повертається в положення сидячи. Протягом 1 хвилини він повторює вправу з максимальною частотою.
Результатом тестування є кількість підйомів з положення лежачи в положення сидячи протягом 1 хвилини.
Загальні вказівки і зауваження. Відштовхуватися від мати ліктями забороняється. Учасник тестування повинен намагатися виконувати вправу без зупинки, але і після зупинки тестування можна продовжувати.
|
|
Спонсируемый контент
 | Тема: Re: Нормативи оцінки фізичної підготовленості населення України  | |
| |
|